Manisa Eczacı Odası ilaçların kapıdan verilmesi için; 'Sadece nöbetlerde' dedi

manisa-eczaci-odasi-ilaclarin-kapidan-verilmesi-icin-sadece-nobetlerde-dedi

Hastalara ilaç verme hizmetinin yöntemi konusunda Manisa EO'nın duyurusu


21 Mart 2020 22:35

Manisa Eczacı Odası hastaları eczane içine almadan ilaç hizmetinin kapıdan devam ettirilmesi uygulamasının sadece nöbetlerde yapılacağını duyurdu.

Manisa Eczacı Odası'nın duyurusu şöyle;

ECZANELERİMİZCE NÖBETLERDE İLAÇ HİZMETİNİN KAPIDAN VERİLMESİ

Değerli Meslektaşlarımız;

Mevcut eczanelerimizin fiziki yapısı göz önüne alındığında hastalar arasında bulunması gereken 1.5 metre yaklaşma mesafesinin sağlanarak halk sağlığının korunması ve kesintisiz ilaç hizmeti sunan eczane personellerimizin de sağlığının korunması gerektiği göz önüne alınarak;

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli olarak alınan kararla;  sadece nöbetlerde,  hastalarımızı eczane içine almadan ilaç hizmeti kapıdan devam ettirilecektir. Hastalarımızın eczane dışında en az 1 metre mesafe ile beklemeleri için gerekli önlemin alınması hususu da önemlidir.

Bu uygulama hastalar arasındaki ve hasta-eczane personeli arasındaki mesafeyi koruması ve virüsün yayılmasını engellenmesi açısından son derece önem arz etmektedir. Eczacılarımız en zor şartlar olsa bile görevlerinin başındadır. Alınan bu karar halk sağlığının korunması ve virüsün yayılmasını yavaşlatmak için alınmıştır.

Gereğini önemle rica ederim.

Uzm. Ecz. Devrim BALI / Başkan

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz