İlaçlı çikolatalar böyle yapılıyor..

ilacli-cikolatalar-boyle-yapiliyor

İlaçlı çikolataların üretildiği, basılan imalathanenin sağlıksız koşulları, hayret vericiydi..


14 Haziran 2018 18:55

İçine cinsel gücü arttırıcı ilaç hammaddesi katılmış çikolata ve benzeri gıda maddelerine el konulduğuna ilişkin haberlere sıkça rastlıyoruz. Yine böyle bir haber ama bu kez bu sadece ürünler ele geçirilmedi, ürünlerin üretildiği imalathane de basıldı İstanbul Bahçelievler'de.

Baskına katılan ekiplere, imalathanenin kibarca sağlıksız, amiyane tabirle pislik içindeki koşulları, bu kadarına da pes dedirtti..   

Haber şöyle;

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği'ne bağlı ekipler ramazan bayramı öncesinde denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, içerisinde cinsel gücü arttırıcı maddenin bulunduğu ve sağlıksız koşullarda üretilmiş çikolata ele geçirdi.

Güvenlik Büro ekipleri, teknik ve fiziki takip yaptıkları şahısların Bahçelievler'de bulunan iş yerlerine operasyon düzenledi.

Baskında, sağlıksız koşullarda üretilmiş piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lirayı bulan çikolata ele geçirildi. Çikolataların 21 bin adedinin içerisinde cinsel gücü arttırıcı kimyasal maddeler tespit edildi.

Polis ekiplerinin bile şaşkına döndüğü iş yerindeki görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Tamamen pisliğin içerisinde bulunan çikolatalar ve çikolata hammaddelerine polis ekipleri el koydu.

Çikolataların yapıldığı makineler ve saklama için konulduğu dolapların pislik içinde olduğu görüldü. Ekipler, yaklaşan bayram öncesinde vatandaşları çikolata alacakları yerler konusunda uyardı.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz