Yönetime eczacı gelince bir başka oluyor..

yonetime-eczaci-gelince-bir-baska-oluyor

Temininde sorun yaşandığı tespit edilen ürünlerin eczane denetimleri durduruldu.


18 Mart 2019 17:20

Piyasada arzında sorun yaşandığı tespit edilen ürünlere yönelik olarak İl Sağlık Müdürlükleri tarafından eczanelerde yapılmakta olan denetimler, Mart başında göreve gelen TİTCK İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcısı Dr. Ecz. Harun Kızılay imzalı bir yazı ile durduruldu.

Yazıda, "Kurumumuza ulaşan veriler doğrultusunda yapılan incelemelere istinaden ilgide kayıtlı yazılarımızda tedariğinde sorun yaşandığı tespit edilen ürünlerin tedarik sorununun aşıldığı anlaşıldığından.." ifadesi yer aldı.

TİTCK'nın yazısı şöyle:

Konu: İl Sağlık Müdürlüklerince yürütülen denetimler hk.

İlgide yazılı yazılara istinaden piyasada arzında sorun yaşandığı tespit edilen ürünlere yönelik olarak Müdürlüğünüzce denetim gerçekleştirilmesi talimatlandırılmıştı.

Kurumumuza ulaşan veriler doğrultusunda yapılan incelemelere istinaden ilgide kayıtlı yazılarımızda tedariğinde sorun yaşandığı tespit edilen ürünlerin tedarik sorununun aşıldığı anlaşıldığından, Bakanlık talimatı gereği, kamu personeline iş yükü oluşturmaması amacıyla ikinci bir emre kadar ilgide kayıtlı yazılarımız doğrultusunda gerçekleştirilecek iş ve işlemlerin durdurulması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Dr. Ecz. Harun Kızılay / Kurum Başkan V.

    

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz