TBMM Eczane uygulamasına, Medula üzerinden de erişim sağlandı..

tbmm-eczane-uygulamasina-medula-uzerinden-de-erisim-saglandi

Anlaşmalı eczaneler, TBMM Eczane uygulamasına Medula üzerinden de ulaşabilecek


18 Nisan 2020 23:17

Türk Eczacıları Birliği (TEB), TBMM Eczane uygulaması hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada;

"TBMM tarafından Birliğimize, Farmainbox üzerinden erişim sağlanan TBMM Eczane uygulamasına, Medula sisteminde yer alan TBMM Uygulaması bölümünden de erişim imkanı sağlandığı bildirilmiştir." denildi.

TEB'in açıklaması şöyle;

TBMM Eczane Uygulaması Hakkında

Bilindiği üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Birliğimiz arasında imzalanan Üçlü İşbirliği Protokolü kapsamında,  anlaşmalı eczaneler tarafından milletvekilleri ile diğer hak sahiplerinin ilaç reçete girişi, sorgulama ve fatura işlemleri Farmainbox (Reçete Tevzi Sistemi) üzerinden giriş yapıldıktan sonra TBMM Eczane uygulaması üzerinden gerçekleştirilmektedir.

TBMM tarafından Birliğimize, Farmainbox üzerinden erişim sağlanan TBMM Eczane uygulamasına, Medula sisteminde yer alan TBMM Uygulaması bölümünden de erişim imkanı sağlandığı bildirilmiştir.

Konu hakkında Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından da 16.04.2020 tarihinde Medula Sisteminde “TBMM Eczane Uygulaması” konulu duyuru yayımlanmıştır.

Buna göre, anlaşmalı tüm eczaneler tarafından TBMM Eczane uygulamasına Farmainbox üzerinden veya SGK Medula sistemi üzerinden erişim sağlanabilmektedir.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz