Oda Başkanları istişare toplantısı video konferans ile yapıldı..

oda-baskanlari-istisare-toplantisi-video-konferans-ile-yapildi

Toplantılarda bölgelerden gelen şikayetler de değerlendirildi


18 Nisan 2020 23:44

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yönetim toplantılarını video konferas yöntemiyle yapan kuruluşların arasına Türk Eczacıları Birliği (TEB) de katıldı.

TEB Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu ile Eczacı Odası Başkanları İstişare Toplantılarını video konferans yöntemi ile yaptı..

TEB'in açıklaması şöyle;

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu ile Bölge Eczacı Odası Başkanlarımız, 16 ve 17 Nisan 2020 tarihlerinde videokonferans yöntemiyle iki toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantılarda covid-19 pandemisi ve bu hastalıkla mücadele süreci değerlendirildi.Toplantılarda meslektaşlarımızın kişisel koruyucu ekipmanlara erişimi, ekonomik güvencelerinin sağlanması ve uygulamalarda karşılaşılan çeşitli sorunların giderilmesi konularındaki değerlendirmelerimiz paylaşıldı.

Özellikle maske dağıtımından kaynaklı olarak eczanelerin iş yükünün son derece artmasına yönelik olarak meslektaşlarımızdan ve Bölge Eczacı Odalarımızdan Birliğimize ulaşan şikayetler doğrultusunda değerlendirmeler yapıldı. Sahadan alınan geribildirimler doğrultusunda değerlendirmelerin en kısa süre içinde Sağlık Bakanlığına bildirileceği aktarıldı.

Ayrıca sağlıkta şiddetin önlenmesi ile ilgili yasal düzenlemede eczacıların da yer almasından duyduğumuz memnuniyet dile getirildi.

Bu vesileyle, Sağlıkta Şiddetle Mücadele Gününde covid-19 pandemisi ile mücadele sürecinde dünyanın her köşesinde hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımızı, meslektaşlarımızı ve eczane çalışanlarımızı bir kez daha anmak istiyoruz.

İnanıyor ve biliyoruz ki, içinde bulunduğumuz bu zor süreci Eczacılarımız, Eczacı Odalarımız ve Birliğimizle dayanışma içinde aşacağız.

Geleceğe dair umudumuz bizi ona doğru götüren yegane güçtür. / TEB

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz