Nöbetçi eczanenin kapısındaki bu kuyruk ne anlatıyor..?

nobetci-eczanenin-kapisindaki-bu-kuyruk-ne-anlatiyor

İzmit'te geçen pazar günü nöbetçi eczanelerin önünde uzun kuyruklar vardı..


03 Ocak 2020 17:13

Bu fotoğraf 29 Aralık 2019 pazar günü çekildi. Ozgurkocaeli.com.tr sitesinde yayınlanan bu fotoğraf, kendilerine veya yakınlarına ait ilaçları tedarik edebilmek için, İzmit'te bir nöbetçi eczanenin önünde bekleşen insanları gösteriyor.

Gazeteye ulaşan okur durumu; "Pazar günü İzmit'teki nöbetçi eczanelerdeki kuyruk içler acısıydı. 3 eczaneye gittim, en az yarım saat bekledim." ifadeleriyle anlatmış.

Düşünün ki reçetenizi yaptırmak için eczaneye gidiyorsunuz; nöbetçi eczane aradığınıza göre demek ki durum da acil.. Bulduğunuz nöbetçi eczanede kuyruğa gidiyorsunuz, sıra size geliyor reçete edilen ilacın olmadığını öğreniyorsunuz, çıkıp bir başka nöbetçi eczane sırasına giriyorsunuz, olmadı bir başka nöbetçi eczane sırasına giriyorsunuz.. Okurun anlattığına göre gittiği üç eczanenin üçünde de kuyruk var. Nasıl bir kuyruk derseniz, fotoğrafı yukarıda.

Okur yaşadığı "Nöbetçi eczaneden ilaç alma macerasını anlatmış.. Diğerlerini bilmiyoruz ama bir ilde art arda gidilen üç eczanede de bu çapta kuyruklar varsa, orada yolunda gitmeyen bir şeyler olduğu düşünülür.

Görünen o ki nöbetçi eczane düzenlemesinin hesaplanmasında bir yetersizlik var.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz