İstanbul’da Koronavirüs iddialarını yalanlayan eczanede ikinci ölüm..

nbsp-istanbul-rsquo-da-koronavirus-iddialarini-yalanlayan-eczanede-ikinci-olum

Koronavirüs'den öldüğü yalanlanan eczacının kalfası da hayatını kaybetti


26 Mart 2020 15:30

İstanbul Beyoğlu’ndaki 50 yıllık Melis Eczanesi’nin sahibi İhsan Giray’ın ölümünün ardından aynı eczanede kalfa olarak çalışan Ekrem Özdemir de hayatını kaybetti. Giray'ın Korona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiği yanında çalışanların da karantinaya alındığı iddia edilmişti.

Ekrem Özdemir, iki hafta önce solunum yetmezliği ve zatüre şüphesiyle Haydarpaşa’daki Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Özdemir dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İhsan Giray’dan bir hafta sonra eczanadeki kalfanın da hayatını kaybetmesi ölümlerin corona virüsü salgını nedeniyle gerçekleştiği iddialarına neden oldu.

CHP’nin eczacı milletvekili Özgür Özel de, İhsan Giray’ın vefat ettiği gün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Corona virüsü salgınında yaşamını yitiren ilk vatandaşımız eczacı bir meslek büyüğümüz” ifadesini kullanmıştı.

Özdemir vefatının ardından Çekmeköy’de toprağa verildi. İhsan Giray’ın ve Ekrem Özdemir’in vefatı akıllara koronavirüs şüphesini getirdi. Özdemir ailesi konuyla ilgili açıklama yapmazken cenaze törenine sınırlı sayıda insan alındığı öğrenildi.

Ancak İhsan Giray’ın aile bireyleri ve yakınları cenaze törenini takip eden basın mensuplarına Giray’ın coronadan öldüğü iddiasının doğru olmadığını söylemişlerdi.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz