Medula E-arşiv Fatura Hesaplama Aracı hazırlandı..

medula-e-arsiv-fatura-hesaplama-araci-hazirlandi

TEİS'in hazırladığı araç e-arşiv için fatura hesaplamalarını kolaylaştırıyor.


16 Ocak 2020 10:48

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS), Gelir İdaresi Başkanlığı  E-arşiv Fatura Portalında fatura oluştururken yazılacak tutarları hesaplayan bir araç hazırladı.

TEİS'in duyurusu şöyle;

Medula E-arşiv Fatura Hesaplama Aracı

SGK faturalarının Maliye Bakanlığı’nın E-arşiv Fatura portalına girişinin yapılabilmesi için “Medula Özet Dökümü”nde yer alna bilgilerin Gelir İdaresi Başkanlığı  Portalda nasıl hesaplanıp işleneceğini gösteren hesaplama aracına aşağıdaki link üstünden ulaşabilirsiniz.

Hesaplama aracı sadece Gelir İdaresi Başkanlığı  E-arşiv Fatura Portalında fatura oluştururken yazılacak tutarları hesaplayan bir araçtır. İlgili tutarları belirledikten sonra Gelir İdaresi Başkanlığı E-arşiv Fatura Portalı’na giriş yapıp faturanızı şahsen oluşturmanız gerekmektedir. Earşiv faturanızı kayıt ederken “Not” kısmına “Medula döküm no” ve “Reçete grubu” bilgilerinin yazılmasında fayda vardır.

Medula özet dökümündeki reçete bedelleri ve KDV tutarları ile E-arşiv fatura portalına girilecek tutarların uyuşmaması halinde [email protected] adresine konuyu iletebilirsiniz.

Eczane Medula Earşiv Fatura Hesaplama Aracı için tıklayınız

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz