Eczane Teknisyenlerinin, Konfederasyona olan tepkileri devam ediyor..  

eczane-teknisyenlerinin-konfederasyona-olan-tepkileri-devam-ediyor-nbsp

METDF Onursal Başkanı Ali Yalçın'ın pandemi krizinde yaşananlara ilişkin açıklaması


20 Nisan 2020 13:08

Eczane Teknisyenleri Konfederasyonu Denetleme Kurulu Başkanı Abdullah Ekin'in, Covid-19 sürecinde eczane teknisyenlerinin yaşadığı sıkıntılar karşısında Konfederasyon Yönetim Kurulunun sessiz kaldığını belirterek istifa etmesinden sonra, Marmara Eczane Teknisyenleri Dernekleri Federasyonu (METDF) Onursal Başkanı Ali Yalçın da "Başkan  dediğin  krizde belli olur.." başlığı ile bir açıklama yaptı.

Ali Yalçın'ın açıklaması şöyle;

"Başkan  dediğin  krizde belli olur.."

Virüs pandemisi nedeniyle gerek ülkemiz, gerek dünya insanlık tarihinin en zorlu dönemlerinden birini yaşıyor. Bu zorlu süreçte yüreklere dokunmak lazım. Elini taşın altına atabilmek lazım. Çünkü insanlığın fıtratı bunun gerektirir. Ama gelin görün ki bugüne kadar Eczane Teknisyenleri Konfederasyon Başkanından ve yönetiminden ne ses var ne seda, kendilerine mevki ve makam elde edenler gaflet uykusundalar. Halbuki tüm ülke teyakkuza iken bile...

Eczane Teknisyenleri Konfederasyonu gibi  koskoca bir önemli kurumunun başında olan biteni film gibi izlemek hangi vicdana hangi insanlığa sığar?

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hayatını kaybeden eczane teknisyenleri bir çok bölgelerde karantina altında olanlar sokaklarda kimseler yokken nöbetlerini tutanlar. Enfeksiyon kapacak mıyım demeden mücadele eden sağlık çalışanı olan beyaz önlüklü kahraman Eczacılarımız ve Eczane Teknisyenleri arkadaşlarımız her zaman bu mücadelenin içinde savaşırken, Başkan dediğin böyle bir kriz ortamında belli olur ama ortalıkta yok...

Bu zor süreci ne pahasına olursa olsun insanlık olarak inşallah atlatacağız, tüm dünyaya sağlık dolu, barış dolu günler dilerim.

Ali Yalçın / Marmara Eczane Teknisyenleri Dernekleri Federasyon Onursal Başkanı


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz