Eczacıların protokol revizyon talepleri kabul görmedi..

eczacilarin-protokol-revizyon-talepleri-kabul-gormedi-kriz-cikti

Son durumu görüşmek üzere tüm Oda Başkanları bugün Ankara'da toplanıyor..


13 Mayıs 2019 10:56

Protokol revizyon görüşmelerinde yeni bir tıkanma yaşanması üzerine Türk Eczacıları Birliği (TEB), tüm illerdeki Oda Başkanlarını acil olarak toplantıya çağırdı. Toplantı sonrasında açıklama yapılacağı bildirildi.

Süreç şöyle gelişti.

TEB,10 Mayıs 2019 Cuma günü basına bir duyuru yaparak 13.05.2019 günü saat 10.00'da düzenlenecek basın toplantısına davet etti. Bilimsel eczacılığın kuruluşunun 180. yılı dolayısıyla düzenlendiği belirtilen bu toplantıda protokol revizyon görüşmelerinde gelinen son nokta ve gerçekleşmesi beklenen, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile yapılacak görüşmedeki gelişmeler anlatılacaktı.

Ancak beklenen olmadı, Bakanlık randevu vermedi, TEB'in ekonomik talepleri kabul görmedi. Bu gelişme üzerine TEB acil duyurusu ile tüm Oda Başkanlarını Ankara'ya çağırdı. Saat 10 da yapılması öngörülen basın toplantısının yerini Başkanlar Toplantısı aldı. Basın toplantısı ise bugün akşam 15.00'e alındı. Başkanlar toplantısında alınacak kararlar basın toplantısında açıklanacak.

TEB'in açıklaması şöyle;

7.Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı ve Basın Açıklaması

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Birliğimiz arasında devam etmekte olan protokol revizyonu görüşme sürecini değerlendirmek üzere, Türk Eczacıları Birliği 41.Dönem Merkez Heyeti 7.Başkanlar Danışma Kurulu 13 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 10:00’da Ankara’da toplanacaktır.

Toplantı sonrasında, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu ile Bölge Eczacı Odası Başkanları ve yöneticilerinin katılımıyla bir basın açıklaması yapılacaktır.


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz