Eczacılar kongrelerini açık havada yaptılar..

eczacilar-kongrelerini-acik-havada-yaptilar

Çorum Eczacı Odası olağan mali kurulunu salgın nedeniyle açık havada yaptı


28 Eylül 2020 18:06

Eylül-Ekim ayları Eczacı Odalarında kongre dönemidir. Bu yıl seçimsiz olağan mali kurullar yapılıyor. Kongreyi süresinde düzenlemek yasal zorunluluk ancak Covid-19 salgınını getirdiği zorunluluklar da bir başka realite olarak ortada duruyor.

Bazı Eczacı Odaları bu iki zorunluluğu pratik bir çözümle aşıyor ve kongrelerini açık havada düzenleme yolunu seçiyor. Çorum Eczacı Odası da bu yolu seçenlerden.

Çorum Eczacı Odası 2019¬2020 yılı seçimsiz olağan Mali Genel Kurulunu sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak önceki gün Yıldızpark Düğün Salonunun açık hava alanında düzenledi.

Genel kurulda, Tasnif Kurulu'na Süleyman Koca, Refika Kadiroğlu ve Furkan Gül seçildi. Divan heyetine ise Mustafa Göbelek, Ahmet Çorumlu, Meral Öztürk ve Furkan Gül'ün seçildiği genel kurulda daha sonra Oda Başkanı Şefkat Güler bir açılış konuşması yaptı.

Mali genel kurulda Yönetim Kurulu Faaliyet raporları, Yönetim Kurulu Mali raporları ile Denetleme Kurulu raporu okundu. 2020-2021 yılı tahmini bütçesinin onaylanması ile birlikte raporlar üzerinde görüşme yapılarak ibra edildi.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz