Denizci olmak isteyen Ankara eczacıları için eğitim ve sınav..

denizci-olmak-isteyen-ankara-eczacilari-icin-egitim-ve-sinav

Amatör Denizci Belgesi almak isteyen Ankara eczacıları için eğitim ve sınav duyurusu.


09 Kasım 2018 16:52

Ankara Eczacı Odası, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü'nün Amatör Denizci Belgesi almak isteyen Ankara eczacıları için temel eğitim ve sınav duyurusunu yayınladı.

Ankara Eczacı Odası'nın duyurusu şöyle:

Amatör Denizci Belgesi Temel Eğitimi Hakkında

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından Özel Teknelerin Donatımı ve Kullanacak Kişilerin Yeterlikleri Hakkındaki Yönetmelik kapsamında düzenlenecek olan, amatör denizcilik eğitimi ile ilgili yazı ektedir.

Bahse konu eğitimi almak isteyen meslektaşlarımızın T.C. kimlik numarası, ad-soyad ve iletişim bilgilerinin de yer aldığı başvuru dilekçesini 13 Kasım 2018 Salı Günü mesai bitimine kadar Odamıza faks göndermeleri (Faks No: 0312 425 42 96) veya Odamız Genel Evrak birimine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Bakanlığın yazısı şöyle:

İlgi: Özel Teknelerin Donatımı ve Kullanacak Kişilerin Yeterlilikleri Hakkındaki Yönetmelik

Cumhuriyetimizin 10O uncu kuruluş yılı olan 2023’e kadar bir milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına denizcilik kültürünü aşılamak, verilecek denizcilik eğitimi sonrasında Amatör Denizci Belgesi düzenlemek, denizci millet denizci ülke hedefine ulaşmak, insanımızın yüzünü denizlere çevirerek ufkun ötesini görmelerini sağlamak amacıyla Bakanlığımız tarafından amatör denizcilikle ilgili temel eğitim programı başlatılmıştır.

İlgi Yönetmelik kapsamında özel tekneleri kullanmak için verilen Amatör Denizci Belgesi almak isteyen Odanız üyelerine Bakanlığımızca ücretsiz olarak yarım gün içinde temel eğitim verilerek sınav yapılacaktır. Söz konusu eğitim ve sınav belirlenecek tarihlerde Bakanlığımız konferans salonunda veya Odanıza ait seminer veya konferans salonlarında yapılabilecektir.

Odanızca da uygun görülmesi halinde, Amatör Denizci Belgesi almak isleyen Odanız üyelerine ait bilgilerin yazımız ekindeki listeye göre doldurularak tarafımıza gönderilmesi, bunun yanısıra yine söz konusu belgenin alınmasıyla ilgili süreçte Bakanlığımızla koordinasyon kurulması için görevlendirilecek Odanızda görevli personele ait bilgilerin ila tarafımıza iletilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yazısı için tıklayınız

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz