Covid-19, eczacıyı 12 yıldır görüşmediği oğlu ile barıştırdı..

covid-19-eczaciyi-12-yildir-gorusmedigi-oglu-ile-baristirdi

Covid-19 teşhisi ile hastaneye yatan eczacı 12 yıldır görüşmediği oğlu ile de barıştı


06 Ocak 2021 23:19

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yeni tip koronavirüsü (Covid-19) yenen eczacı Hakkı Özcan, yaşadıklarını anlattı.

68 yaşındaki eczacıya Covid-19 teşhisinin konulması üzerine yakınları 12 yıldır görüşmediği doktor oğluna haber verdi. Eczacı Hakkı Özcan, hastanede kaldığı 10 gün içinde yıllardır görüşmediği oğlu ile olan kırgınlığını da son erdirdi.

Ateş yükselmesi ve kırgınlıkla başladı

68 yaşındaki eczacı Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ateş yükselmesi ve kırgınlıkla seyreden bir rahatsızlığın kendisinde ortaya çıkması üzerine eşi, yakınları ve eczane çalışanlarının tavsiyesiyle hastaneye başvurduğunu söyledi.

Eczanede sadece parasal işlere bakarken kendisinin Covid hastası olabileceğini hiç düşünmediğini söyleyen Eczacı Özcan, insanların en büyük zaafının Covid-19 hastalığının kendilerine asla gelmeyeceğini sanmaları olduğuna dikkati çekti.

12 yıldır görüşmediği oğluna haber verildi

Hastanede yapılan muayenesinde akciğerinde oksijen oranının düştüğünü ve yapılan test sonucunun pozitif çıktığını anlatan Özcan, ambulansla Gaziantep Üniversitesine sevk edildiğini ve bu arada yakınlarının hastanede görev yapan ve 12 yıldır görüşmediği doktor oğluna haber verdiğini ifade etti.

Covid-19 sürecinde hastanede kaldığı 10 günde doktor oğluyla yıllardır süren kırgınlığının da bittiğini belirten Hakkı Özcan, yoğun bakımda geçirdiği günlerde çalışanların herkese çok iyi hizmet verdiğini dile getirerek, Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" sözünün ne kadar doğru olduğunu gördüğünü söyledi.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz