BEO'nın kazandığı dava, diğer illere emsal oluyor.

bursa-eczaci-odasinin-kazandigi-dava-diger-illere-emsal-oluyor

Eczanelere ilan ve reklam vergisinin tahakkuk ettirilmemesi gerekiyor.


11 Ekim 2018 20:42

Bursa Eczacı Odası'nın eczanelerden ilan ve reklam vergisinin tahakkuk ettirilmemesi konusunda açmış ve kazanmış olduğu dava, diğer Eczacı Odalarına emsal oluyor.. Eczacı Odaları bölgelerindeki ilçe belediyelerine hatırlatma yazıları göndererek, Bursa Eczacı Odası'nın kazandığı davayı emsal gönderiyorlar.

Kayseri Eczacı Odası da, il sınırları içindeki belediyelere “Bursa Eczacı Odasının” açmış ve kazanmış olduğu emsal dava içeriği göndererek, ilan ve reklam vergisinin tahakkuk ettirilmemesi gerektiğini hatırlattı.

Kayseri Eczacı Odası'nın duyurusu şöyle

Eczanelerden talep edilen tabela ve ilan vergisi hakkında belediyelere gönderilen yazılar hakkında

Değerli Meslektaşlarımız,

Bölgemizde faaliyet göstermekte olan eczanelerimiz tarafından, bağlı bulunduğu belediyelerce; eczane adını gösterir levhalar ile “E” logoların Reklam, İlan ve Tanıtım Yönetmeliği gereği ilan ve reklam vergisine tabi olduğu belirtilerek tahakkuk işlemi yapıldığına dair bildirimlerde bulunulmuştur.

Yönetim Kurulumuzca ilimiz sınırları içerisinde bulunan belediyelere “Bursa Eczacı Odasının” açmış ve kazanmış olduğu emsal dava içeriği gönderilerek ilan ve reklam vergisinin tahakkuk ettirilmemesi gerektiğine dair yazılar gönderilmiştir.

Bilgilerinize rica olunur.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz