Bir personelinde covid-19 pozitif çıkınca Eczacı Odası 4 gün kapatıldı..

bir-personelinde-covid-19-pozitif-cikinca-eczaci-odasi-4-gun-kapatildi

Denizli Eczacı Odası'nın bir personelinde covid-19 testi pozitif çıktı


11 Eylül 2020 18:27

Denizli Eczacı Odası bir oda personelinin covid 19 testinin pozitif çıkması üzerine 4 gün süre ile kapatıldı.

Geçici olarak hizmetlerin durduğu Denizli Eczacı Odası'nda dezenfektan çalışmaları başlatıldı. Hafta başında yeniden hizmet verecek olan odanın Merkezefendi ilçesindeki binasının girişine de “Dezenfeksiyon işlemi nedeniyle kapalıdır” yazısı asıldı.

Denizli Eczacı Odası Başkanı Osman Özdemir, “Öncelikle çalışanımızın izolasyona alınmasını sağlayıp, hem eczacılarımızı hem de çalışanlarımızı riske atmamak için bu kararı aldık. Odayı hemen dezenfekte ettirip Perşembe ve Cuma günü hizmet verilmeyeceğini duyurduk. Hafta sonu tatili ile birlikte 4 gün odayı kapalı tutacağız. Pazartesi odamız pandemi kurallarına uygun olarak tekrar açılacak” dedi.

Denizli Eczacı Odasından şu açıklama yapıldı

10-11 EYLÜL 2020 TARİHLERİ ARASINDA ODA BİNAMIZ KAPALI OLACAKTIR.

Değerli Meslektaşlarımız

Maalesef az önce aldığımız habere göre bir oda personelimiz yapılan test sonucu covid 19 pozitif çıkmıştır. Bu sebeple sizlerin sağlığını korumak adına oda faaliyetlerinde kısıtlama ve bazı önlemler almak zorunluluğu doğmuştur.10-11 Eylül tarihlerinde oda hizmet binamız dezenfeksiyon işlemi yapılarak kapalı tutulacaktır.

Kan ürünü,diyaliz vb ilaç reçetesi ile odamızca temin edilen ilaçlarla ilgili olarak Yönetim Kurulu üyemiz Ecz.Mustafa Sağlam ve Oda personelimiz Derya Tireli ile Gülser İlkay telefonla hizmeti sürdüreceklerdir. Diğer resmî işlemlerle ilgili Çiğdem Demirağ görevlidir ve telefon ile hizmet verecektir. Reçete teslimi 14 Eylül 2020 pazartesi günü gerekli önlemler alınarak yapılacaktır. Bu süreçte sağlık hizmet sunucusu olarak en değerli şeyin sizin ve çalışanlarınızın sağlığı olduğunu hatırlatıyor odamızca yapılan duyuruları takip etmenizi rica ediyoruz.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz