Teknisyenleri unutmadılar..

teknisyenleri-unutmadilar

Özel Medova Hastanesi ile sağlık hizmetleri sözleşmesi imzalayan Konya Eczacı Odası, eczane teknisyenlerini de sözleşmeye dahil etmeyi unutmadı.


23 Ağustos 2016 14:45

Çeşitli sağlık hizmetlerinden yüzde 20 indirim sağlanan sözleşmeden Eczacı ve 1. derece yakınlarının yanı sıra, eczane personeli ve 1. derece yakınları da yararlanabilecek.

Konya Eczacı Odası'nın imzalanan sağlık hizmetleri sözleşmesine ilişkin duyurusu şöyle:

Odamız ve Özel Medova Hastanesi arasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde 23.08.2016 tarihinde Odamız ve Özel Medova Hastanesi arasında "Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi" imzalanmıştır.

İmzalanan protokole göre; Özel Medova Hastanesi ile Odamız üyeleri; birinci derece yakınları, oda personelimiz; eş ve çocukları, eczane teknisyenlerimiz; eş ve çocuklarını kapsayan indirim anlaşması yapılmıştır.

Eczacılarımızın bilgileri Odamız tarafından hastane bilgi işlemine liste halinde ulaştırılacaktır. Eczacılarımız  yahut birinci derece yakınları hastaneye gittiklerinde sadece T.C. Kimlik Numaralarını belirtecekler, hastane tarafından sistemde kontrolü yapılan eczacı yahut birinci derece yakını  indirimli işlem alacaktır.

Eczane teknisyenlerimiz için ise aşağıda yer alan dilekçe örneği muayeneye gitmeden önce eczane teknisyenlerimiz için eczacılarımız tarafından doldurulacak, eczane teknisyenlerimiz hastaneye gittiklerinde bu form ile işlemlerini başlatabileceklerdir.

Protokol metni ve form örneği aşağıda yer almakta olup, bilgilerinize sunulur.

Kaynak için tıklayınız

Özel Medova Hastanesi Sağlık Hizmetleri sözleşmesi için tıklayınız...

Eczane teknisyeni hastane başvuru formu için tıklayınız...


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz