TEB resim yarışmasına katılım süresi uzatıldı..

teb-resim-yarismasina-katilim-suresi-uzatildi

Katılım süresi 2 ay uzatıldı..


24 Eylül 2016 12:20

Van Eczacı Odası, Türk Eczacıları Birliği'nin (TEB) 60.kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği resim yarışmasına katılım süresinin uzatıldığını duyurdu.

TEB'in açıklaması şöyle:

İlgi’de kayıtlı yazımız ile 2 Şubat 1956 yılında kamu kurumu niteliğinde meslek örgütü olarak kurulan Birliğimizin ve 8 eczacı odamızın kuruluşunun 60. Yılı etkinlikleri çerçevesinde bir resim yarışması düzenleneceği ve yarışma Seçici Kurulu tarafından Ekim ayı içinde değerlendirilecek eserlerden, "sergilenmeye değer" bulunan eserlerin, 19-22 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan 13. Türkiye Eczacılık Kongresi kapsamında Hilton Bomonti Otel ve Konferans Merkezi'nde sergileneceği duyurulmuştu.

Türk Eczacıları Birliği olarak bu yıl gerçekleştirilmesi planlanan 13. Eczacılık Kongresinin, 15 Temmuz gecesi karşı karşıya kaldığımız menfur darbe girişiminin ardından ülkemizin geçirmekte olduğu olağanüstü günler ve şartlar ile söz konusu şartların katılımı olumsuz etkileme riski taşıması dolayısıyla, Kongre Yürütme Kurulumuz tarafından 21-24 Aralık 2016 tarihlerine ertelenmesine karar verilmiş olup bu çerçevede ilgi yazımız ile bildirmiş olduğumuz eserler için teslim süresi 3 Ekim 2016 tarihinden 1 Aralık 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Güncellenen yarışma şartnamesi ekte tarafınıza sunulmuş olup,süre uzatımının ve güncel şartnamenin üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman ÜNEY Genel Sekreter

Kaynak, kayıt formu ve şartname için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz