TEB çözüm için her yolu deniyor..

teb-cozum-icin-her-yolu-deniyor

Türk Eczacıları Birliği, üçlü protokolün imzalanması için çaba sarf ediyor.


19 Ekim 2018 22:13

Türk Eczacıları Birliği (TEB), geçici koruma altındaki yabancıların reçetelerinin ödenmesinde yaşanan sıkıntılar ve gecikmelerin bir an önce çözülmesi için yoğun gayret sarf ediyor. Çözüm olarak gündeme getirilen Sosyal Güvenlik Kurumu, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Türk Eczacıları Birliği arasında üçlü protokol imzalanması talebini her platformda tekrarlıyor.

TEB Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak ve Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek TEB'in bu konudaki talebini yinelediler.

TEB'in açıklaması şöyle;

T.C.İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ya Gerçekleştirilen Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak ve Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, 19 Ekim 2018 tarihinde (bugün) T.C. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettiler.

Sayın Bakan ile gerçekleştirilen görüşmede, geçici koruma altındaki yabancıların reçetelerinin karşılanmasına yönelik olarak, Sosyal Güvenlik Kurumu, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Türk Eczacıları Birliği arasında üçlü protokol imzalanması talebimiz yinelendi ve bu reçete bedellerinin eczanelere ödenmesi sürecinde yaşanan gecikmeler Sayın Bakan’a iletildi.

Türk Eczacıları Birliği olarak taleplerimizi dikkatle dinleyen Sayın Bakan, gerekli çalışmaların ivedilikle yapılması yönünde, ilgili bürokratlara talimat verdi.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz