TEB, CHP'yi ziyaret etti..

teb-chp-yi-ziyaret-etti

Türk Eczacıları Birliği (TEB), Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


21 Eylül 2016 18:00

Erdoğan Çolak başkanlığındaki TEB heyeti, suikast girişiminin ülkemizin içine sokulmaya çalışıldığı kaos ortamına hizmet eden menfur bir saldırı olduğunu belirterek, Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti.

Türk Eczacıları Birliği'nin açıklaması şöyle:

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan ÇOLAK, Genel Sekreteri Ecz. Arman ÜNEY ve Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Esin DEMİRTOK İYİEL’den oluşan Heyet, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na, 25 Ağustos 2016 tarihinde uğramış olduğu saldırı sebebiyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Suikast girişiminin ülkemizin içine sokulmaya çalışıldığı kaos ortamına hizmet eden menfur bir saldırı olduğunu belirten Heyet, Sayın KILIÇDAROĞLU’na geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Ecz. Özgür ÖZEL’in de bulunduğu görüşmede ayrıca, 15 Temmuz hain darbe girişiminin kabul edilemez olduğu, Türkiye’de demokratik bir siyasal ve toplumsal kültürün yeşermesinin önündeki en büyük engellerden birisinin darbeler olduğu ve her geçen gün artmakta olan hain terör saldırıları ile ülkemizin içine sürüklendiği durumdan duyulan rahatsızlıklar aktarıldı.

Türk Eczacıları Birliği’nin darbelerin, darbe girişimlerinin ve terörün karşısında cumhuriyetin, ulusal egemenliğin, laik demokratik sosyal hukuk devletinin yanında olduğu ifade edildi.


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz