Talihli eczacı otomobilini teslim aldı; "Bebeğimin şansı.."

talihli-eczaci-otomobilini-teslim-aldi-bebegimin-sansi

Bebedor kampanyasında büyük ödül olan Peugeot 3008 Manavgat'a çıktı.


07 Haziran 2018 15:29

Bebek ürünleri markası Bebedor'un düzenlediği kampanyada, büyük ödül sahibini buldu. 180.000 TL değerindeki 2018 model bir Peugeot 3008 otomobil, Antalya'nın Manavgat ilçesinden Ferah Eczanesinin sahibi Ayşe Ferah Yiğit'e çıktı.

Ecz. Yiğit, bugün Peugeot bayisinde yapılan törende, Bebedor markasının sahibi, Birlik Dış Ticaret'in Genel Müdürü Jack Levi'nin elinden aracının anahtarını teslim aldı.

Yeditepe Üniversitesi mezunu Ecz. Yiğit, kampanyaya katılmasının öyküsünü şöyle anlattı;

"Ailece Afyonkarahisar'daki fuara gitmiştik. Amacımız hem gezmek hem de fuarı ziyaret etmekti. 9 yıl önce eczanemi açtığımdan bu yana Bebedor ürünlerini sürekli bulunduruyorum. Fuarda da yine bir Bebedor seti satın aldım. Büyük ödülü kazanacağımı hiç beklemiyordum. Firma temsilcisi eczaneye gelip siz kazandınız dediğinde hissettiğim tam bir şok ve tabi büyük bir sevinç oldu."

"Çok iyi geldi.."

Yaşadığı o anı ise şöyle ifade ediyordu talihli eczacı;

"9 aylık bir bebeğim var İbrahim adında. Yorgun bir dönem geçiriyorduk. Bebeğim kanlı ishal teşhisi ile bir hafta hastanede kalmıştı. Hepimiz çok yorulmuştuk. İbrahim cumartesi hastaneden çıkmıştı, salı sabahı firma temsilcisi elinde kamera ile eczaneye girip müjdeyi verdi. O anda firma merkezine canlı yayın yapıyordu. Tam deyimiyle "şok" oldum.. O yorgun ruh hali içinde bu haber çok iyi geldi. Bu arabanın bebeğimin şansı olduğuna inanıyorum. Bebedor'a da eczacıya verdiği destek için teşekkür ediyorum."

Anahtar teslimi törenine, Birlik Dış Ticaret'in İş Geliştirme Müdürü Nuran Akdemir, Ege Akdeniz Bölge Müdürü Murat Güngörmüş ile Antalya Satış Temsilcisi Serkan Yorulmazer de katıldı.


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz