Statik IP'de rekabet..

statik-ip-de-rekabet

Eczanelere zorunlu statik IP uygulaması, kampanya getirdi..


13 Aralık 2016 12:30

Medula Provizyon Sistemine girebilmek için Statik IP'nin 31.12.2016 tarihinden itibaren zorunlu hale getirilmiş olması GSM şirketlerini harekete geçirdi.

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS), Türkcell'in eczanelere özel statik IP kampanyası yaptığını duyurdu.

TEİS'in duyurusu şöyle:

Bilindiği üzere Medula Provizyon Sistemine giriş yapabilmek için zorunlu hale getirilen statik IP uygulaması 31 Aralık 2016 tarihine ertelenmiş olup, bu tarihten sonra özellikle mobil hatlı modem kullanan üyelerimiz ve meslektaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için ilgili GSM şirketleriyle konu hakkında görüşülmüştür.

Yapmış olduğumuz bu görüşmeler sonucu Turkcell’den eczacılara özel Statik IP uygulaması yapılacağına dair bir bildirim gelmiştir.Statik IP uygulaması için; isteyen üye ve meslektaşlarımız,hem eczaneleri,hem de meskenleri için  aynı şartlarda hizmet alabilecektir.

Turkcell’in Sendikamıza yaptığı Eczacılara özel statik IP uygulamasına ilişkin bildirimi aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. / TEİS

TURKCELL’DEN SENDİKAMIZA YAPILAN BİLDİRİM:

Turkcell olarak Eczacılara özel Statik IP Kampanyası’nı 1 Aralık itibarı ile tüm Eczanelerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Kampanya kapsamında Turkcell Superonline’dan iş interneti kullanan Eczaneler 24 ay kalma sözü vererek statik ip’yi 12 ay ücretsiz kullanabilecek.

Statik IP’ye geçiş döneminde sağlık sektörümüzün temel taşı Eczacılarımıza özel hazırladığımız Statik IP kampanyası, bu kampanya için rezerve ettiğimiz Statik IP stoklarımız ve tüm Türkiye genelinde yaygın hizmet ağımız ile her zaman Eczacılarımızın yanında, kesintisiz iş sürekliliğini sağlama gayretinde olduğumuzu tekrar belirtmek isteriz.

Henüz Statik IP hizmetine geçişini sağlamamış olan Eczanelerimizi bu fırsattan azami ölçüde yararlandırmak en öncelikli gayemiz. Bu noktada kampanyanın geniş kitlelere duyurulması için değerli desteğinizi alabilirsek seviniriz.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz