SGK eczacılara danışacak..

sgk-eczacilara-danisacak

7 ilde SGK Bölge İstişare Toplantıları yapılacak..


16 Ocak 2017 12:38

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Federasyonu (SADEFE), Özel Hastaneler Platformu ve Türkiye Eczacılar Birliği tarafından planlanan Sosyal Güvenlik Kurumu Bölge İstişare Toplantıları 18-20 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak.

İstişare toplantılarına Özel Hastaneler, Kamu Hastaneleri, Üniversite Hastaneleri, Tıp merkezleri, Eczaneler,  Optisyenler ve diğer sağlık hizmet sunucuları yetkilileri katılabilecek.

SADEFE'den yapılan açıklama şöyle:

SOSYAL GÜVENLİK KURULU BAŞKANLIĞI – İZMİR BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISI

18-19-20 OCAK 2017

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Federasyonu (SADEFE), Özel Hastaneler Platformu ve Türkiye Eczacılar Birliği tarafından planlanan Sosyal Güvenlik Kurumu Bölge İstişare Toplantıları kapsamında başta İzmir, Ankara, İstanbul, Samsun, Eskişehir, Gaziantep ve Antalya illerinde SGK ve Özel Sağlık Kuruluşları ile Eczaneler, Optisyenler ve diğer sağlık sunucularının bir araya gelerek geniş katılımlı istişarelerin yapılması planlanmaktadır.

Toplantılara GSS Genel Müdürlüğü, Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü yetkilileri, Mevzuat Birimleri, Hizmet Alım Sözleşme Birimleri, İtiraz Komisyonları, Medula yazılım ekibi ve inceleme ekiplerinin katılacağı toplantılara Özel Hastaneler, Kamu Hastaneleri, Üniversite Hastaneleri, Tıp merkezleri, Eczaneler,  Optisyenler ve diğer sağlık hizmet sunucuları yetkilileri katılabilecektir.

Bu kapsamda 18-19-20 Ocak 2017 tarihlerinde İzmir'de İzmir SGK Buca Yerleşkesinde yapılacak olan SGK İzmir Bölge İstişare Toplantısının 1. ve 2. gününe Aydın, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Hakkari, Iğdır, İzmir, Kars, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Şırnak, Tunceli illerinde faaliyet gösteren Sağlık Kuruluşu temsilcileri katılabilecektir.

Toplantının 3. Gün yapılacak olan bölümüne İzmir ilinde faaliyet gösteren Eczaneler ve Optisyenler katılabilecektir.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz