SGK'dan mail adresleri uyarısı..!

sgk-dan-mail-adresleri-uyarisi

Medula'da kayıtlı e-mail adreslerine gönderilen tebligatlar resmi nitelik taşıyor.


24 Haziran 2017 11:35

Elektronik Tebligat Yönetmeliği kapsamında resmi dairelerden ve bu arada SGK'dan mükelleflerin e-mail adreslerine gönderilen mailler, resmi nitelik taşıyor. SGK'dan verilen adreslere gönderilen e-mailler mükellefe tebliğ edilmiş sayılıyor. Bu nedenle resmi dairelere verilen e-mail adreslerinin güncel olması çok önemli.

Medula sisteminde kayıtlı elektronik posta adreslerinin güncel tutulması için SGK, Eczacı Odalarına duyurularda bulunuyor. Değişen e-mail adreslerinin dilekçe ile bildirilmesi gerekiyor.

Adana Eczacı Odası, SGK'dan gelen uyarı yazısını yayınladı.  

Adana Eczacı Odası'nın duyurusu şöyle:

Değerli Meslektaşlar,

SGK Medula Sisteminde kayıtlı olan elektronik posta adresleri değişmiş olan meslektaşlarımızın, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan gelecek olan tebligat niteliğindeki mailleri alabilmeleri için, ivedilikle SGK Adana Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi’ne bildirmeleri gerekmektedir.

Konu ile ilgili SGK’nın yazısı aşağıdaki şekildedir:

“Müdürlüğümüzce tarafınıza gönderilen maillerle ilgili olarak, 19/01/2013 tarih ve 28533  Sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Elektronik Tebligat Yönetmeliği kapsamında "[email protected]" adresinden gönderilen mailler resmi nitelik taşımakta olup, gönderilen mailler tarafınıza tebliğ edilmiş sayılacağından, resmi dilekçe ile güncel mail adresinizi çok acele Müdürlüğümüze bildirmenizi, bildirmemeniz halinde bildirmiş olduğunuz mail adresine gönderilen mailler tarafınıza tebliğ edilmiş sayılacaktır. Bilgilerinize rica ederim.”

Bu nedenle SGK’ya bildirdikleri elektronik posta/mail adresi değişen/değişmiş meslektaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına değişen mail adreslerini dilekçe ile SGK Adana Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezine bildirmeleri önemle duyurulur.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz