Sertifikalı ruhsatname başvurusu için gerekenler..

sertifikali-ruhsatname-basvurusu-icin-gereken-belgeler-belli-oldu

Eczane ruhsatlarının, sertifikalı ruhsatname olarak yeniden düzenlenmesi için başvurular..


20 Aralık 2018 14:51

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun (TİTCK) ruhsatların elektronik sistemde yeniden düzenleneceğinin açıklanmasından sonra İl sağlık Müdürlükleri de Eczacı Odalarını uyarmaya başladılar.  Eczacı Odalarına gönderilen yazılarda sertifikalı ruhsatname için yapılacak başvuruların ayrıntıları belirtildi.

TİTCK'nın 11.12.2018 tarihinde elektronik eczane ruhsatnamelerinin düzenlenmesi hakkında yayınladığı duyuruda eczane sayısı 500 ve altında bulunan iller için 31.03.2019 tarihine kadar, eczane sayısı 500 üzerinde olan iller için 30.06.2019 tarihine kadar eczane ruhsatnamelerinin değiştirilmesi gerektiği kaydedilmişti.

Kocaeli Eczacı Odası'nın duyurusu şöyle:

SERTİFİKALI RUHSATNAME DÜZENLEMESİ HK.

Kocaeli il Sağlık Müdürlüğünü'nün 11.12.2018 tarihli, sertifikalı ruhsatname düzenlenmesi konulu yazısı aşağıda yer almaktadır.

Üyelerimizin ruhsatlarının aslı, diplomalarının aslı ve bir fotokopisi ile birlikte ekte istenen eczane bilgilerinin güncel halini bildirir birer dilekçe ile 31 Ocak 2019 tarihine kadar bağlı bulundukları İlçe Sağlık Müdürlüklerine başvurmaları önemle rica olunur.

Eczane ruhsatındaki bilgileri değişen ve 2013 yılından sonra Eczacılık Fakültesine giren üyelerimizin ekli listede belirtilen belgeleri önceden tedarik etmeleri gerekmektedir.

Sağlık Müdürlüğünün yazısı ve gereken belgeler için tıklayınız

TEB'in önceki yazısı için tıklayıız

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz