Renkli reçete ile alınabilen ilaçları satan gelin-kaynana yakalandı..

renkli-recete-ile-alinabilen-ilaclari-satan-gelin-kaynana-yakalandi

Adana'nın Yüreğir ilçesinde yapılan operasyonla yakalanan gelin kaynana tutuklandı.


28 Şubat 2019 14:35

Adana'da polisin art arda yaptığı baskınlar sonucu uyuşturucu bulmakta zorlanan gelin kaynana, kırmızı ve yeşil reçete ile satılan ilaçları evde uyuşturucu niyetini satarken suçüstü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu etkili kırmızı ve yeşil reçeteli ilaçların bağımlılara satışının yapıldığı istihbaratını aldı.

Yüreğir ilçesi, Sinan Paşa Mahallesi’nin giriş ve çıkışlarını kapatarak şok baskın düzenleyen narkotik ekipleri abluka altına aldıkları mahallede Arife S.(51) ve eski gelini Semra E.’yi (30) evde kırmızı ve yeşil reçete ile satılan ilaçları satarken suçüstü yakaladı.

Gözaltın alınan zanlılar, kendilerinden başka bakacak kimseleri olmadığı için 3 yaşındaki T.S. ve 1 yaşındaki M.S.’yi de yanına aldı. Polis, evde yaptığı aramada av tüfeği ve çok sayıda kırmızı ve yeşil reçeteyle verilen hap ele geçirdi.

Sorgularında suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen 2 kadın “Bu ilaçlar bizim eczaneden aldığımız devletin verdiği ilaçlar, uyuşturucu satma yok, iftira” diyerek kendilerini savundu.

Yanlarında bulunan 3 yaşındaki T.S., anne ve babaannesinin zehir taciri olduğundan habersiz biberondan süt içerken anne Semra E. ise 1 yaşındaki çocuğu M.S. ile yüzünü kapatmaya çalıştı. 2 kadın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Semra E'nin iki çocuğunun da yakınlarına teslim edildiği öğrenildi.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz