Pregabalin etken maddeli ilaç almayan eczanelere de SMS..

pregabalin-etken-maddeli-ilac-almayan-eczanelere-de-mesaj-geliyor

Pregabalin etken maddeli ilaç almadığı halde SMS gelen eczaneler var..


14 Haziran 2019 17:01

Tekirdağ Eczacı Odası, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun Pregabalin etken maddeli ilaçlarla ilgili olarak eczacılara gönderdiği SMS mesajları için bir duyuru yaptı.

Duyuruda, depolardan Pregabalin etken maddesini içeren ilaç almadığı halde TİTCK tarafından cep telefonlarına mesaj gönderilen eczacıların 14.06.2019 (Bugün) mesai bitimine kadar Oda merkezine bildirim yapması istendi.

Tekirdağ Eczacı Odası'nın duyurusu şöyle;

TİTCK TARAFINDAN GÖNDERİLEN PREGABALİN MESAJLARI HAKKINDA

Sayın Meslektaşım,

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu eczacılarımızın bilgisi olmadan depolardan Pregabalin etken maddesini içeren ilaçların eczanelere fatura edilmesini önlemek amacı ile meslektaşlarımızın cep telefonlarına bilgilendirme mesajları gönderme kararı almıştır.

Ancak 2 gündür tüm illerdeki meslektaşlarımız tarafından Odalarımıza gelen bildirimlerde bu etken maddeyi içeren ilaçları almadıkları halde cep telefonlarına bu mesajların geldiği tespit edilmiştir.

Depolardan Pregabalin etken maddesini içeren ilaç almadığı halde TİTCK tarafından cep telefonlarına mesaj gönderilen meslektaşlarımızın 14.06.2019 (Bugün) mesai bitimine kadar Oda merkezimize bildirim yapmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize rica ederim / Yönetim Kurulu

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz