Otomobille çarpışan acil ilaç motosikleti sürücüsü acilde..

otomobille-carpisan-acil-ilac-motosikleti-surucusu-acile-kaldirildi

Bolu'da kavşakta otomobil ile çarpışan acil ilaç motosiklet sürücüsü acile kaldırıldı..


20 Temmuz 2018 20:17

Bolu'da, acil ilaç motosikleti kavşakta otomobil ile çarpıştı. Benzer bir kaza buçuk ay önce Afyonkarahisar'da yaşanmıştı. Bu kez Bolu'dan aldık üzücü haberi. Öncekinde mobil reçetelerindeki ilaçları teslim etmekten dönen eczane teknisyeni, kavşakta kırmızı ışık ihlali yapan bir kamyonun altında kalmıştı. Bolu'da ise kavşağa kontrolsüz bir şekilde giren otomobil, acil ilaç kuryesinin motosikleti ile çarpıştı. İlaç yetiştirmeye çalışan kurye hastanelik oldu..

Olay Bolu, Kalıcı Konutlar Bulvarı üzerinde Deprem Anıtı kavşağında meydana geldi. Kazada yaralanan acil ilaç motosiklet sürücüsü Burak Yaman, olay yerine çağrılan ambulansla İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre Yasemin S. yönetimindeki otomobilin kavşağa kontrolsüz şekilde girmesi ile hızla gelen 16 SRU 14 plakalı acil ilaç kurye motosikleti sürücüsü Burak Yaman’a çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü olay yerine gelen ambulans ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlatırken kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün durumun iyi olduğu ifade edildi.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz