Novartis'in 3 onkoloji ürününü Eczacıbaşı İlaç pazarlayacak..

novartisin-3-onkoloji-urununu-eczacibasi-ilac-pazarlayacak

Anlaşma 1 Ağustos 2019 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi.


06 Ağustos 2019 19:46

Novartis Onkoloji Türkiye, üç ürününün satış, tanıtım ve dağıtım haklarını, süreli olarak Eczacıbaşı İlaç Pazarlama AŞ'ye tanıdı

Bu sözleşme kapsamında; Novartis Onkoloji Türkiye; Akromegali, NET, GİST, KML ve Akciğer Kanseri tedavi alanlarındaki 3 ürününün (ruhsatları Novartis’te kalacak şekilde) Türkiye ve KKTC’deki satış, tanıtım ve dağıtım haklarını 1 Ağustos 2019 itibarıyla süreli olarak Eczacıbaşı İlaç Pazarlama AŞ firmasına tanıdı.

"İş birliği, önümüzdeki dönemde hastalar için ciddi katkılar sağlayacak"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Novartis Onkoloji Türkiye Genel Müdürü Pınar Üstündağ, iş süreçlerini daha odaklı bir şekilde yönetebilmek ve yenilikçi ürünlerin hastalara erişimini daha da artırmak amacıyla bu iş birliğini hayata geçirdiklerini belirtti.

"Hastalara karşı artan sorumluluğumuzun bilinciyle değer yaratmayı hedefliyoruz"

Eczacıbaşı İlaç Pazarlama AŞ Genel Müdürü Canan Bademlioğlu da yaptığı açıklamada,

"Yaptığımız stratejik iş birliğini, onkoloji hastalarının ihtiyaçlarına yönelik tedavileri almalarına katkı sağlama hedefimizin önemli kilometre taşlarından bir tanesi olarak görüyoruz. Akromegali, NET, GİST, KML ve Akciğer Kanseri tedavi alanlarındaki yenilikçi ürünlerin portföyümüze katılması ile onkoloji, hematoloji ve endokrinoloji alanlarında hastalara karşı artan sorumluluğumuzun bilinciyle değer yaratmayı hedefliyoruz.

Eczacıbaşı İlaç Pazarlama olarak bundan sonraki dönemde gerçekleşebilecek olası iş birlikleri veya farklı iş modelleri için de önemli bir adım olacak bu sürecin her iki firma için de başarılı ve sürdürülebilir olacağına inancımızı belirtmek istiyoruz." dedi.


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz