Nöbetçi eczane aramak da cesaret işi..!

nobetci-eczane-aramak-da-cesaret-isi

Çocuğuna ilaç almak için gece nöbetçi eczane arayan baba saldırıya uğradı..


03 Nisan 2018 18:49

Antalya’da dün gece çocuğuna ilaç almak için nöbetçi eczane arayan baba, gece yolda bekleyen bir kişinin taşlı saldırısına uğradı. Yolda bekleyen kimliği belirsiz kişi önce aracın ön camına ardından da arka camına taş atarak, paramparça etti.

Olay, gece saat 23.00 sularında Murat paşa ilçesi Aşık Veysel Caddesi ile Gazi Bulvarının birleştiği alt geçidin altında meydana geldi. Çocuğu aniden hastalanan baba Ali K., çocuğunu hastaneye kaldırdıktan sonra hastane çıkışı nöbetçi eczane aramaya başladı. Nöbetçi eczane ararken üst geçidin altına gelen baba, yolda bir kişinin kendisine dur işareti yaptığını gördü.

Ali K. durumundan şüphelendiği kişinin "dur" işaretine aldırmadan yoluna devam etti. Ali K.’nin durmadığını gören kişi ise elinde olan taşı ön cama diğer elinde olan büyük taşı ise arka cama fırlattı. Arabanın arka camı darbe sonrası paramparça olarak kullanılamaz hale geldi.

"Korktuğum için durmadım"

Polise giderek şikayetçi olan Ali K. şunları söyledi:

"Gece gece korktuğum için durmadım. Durmadığımı görünce önce ön cama sonra arka cama büyük taş attı. Ben de olay yerinden kaçtım. Arka camım kullanılamaz hale geldi. Konunun takipçisi olacağım. Umarım polisimiz en kısa sürede bulur."

Polis ekipleri Ali K.'nin ifadesi doğrultusunda inceleme başlattı. 

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz