Nihayet üzerinde konuşulacak bir taslak ortaya çıktı..

nihayet-uzerinde-konusulacak-bir-taslak-ortaya-cikti

TEB Komisyonu, Yardımcı Eczacı Çalıştırılmasına Dair Esaslar Taslağını inceledi.


22 Kasım 2018 13:08

Türk Eczacıları Birliği (TEB) İstihdam ve Girişimcilik Komisyonu, dün dönemin ikinci toplantısını yaptı.  Toplantıda, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından hazırlanan Yardımcı Eczacı Yerleştirmesi ve Çalıştırılmasına Dair Usul Ve Esaslar Taslağı incelendi.

Böylece ilgili yasal düzenlemelerin yapılmasının üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen uygulamanın nasıl yapılacağına dair ayrıntıların belirlenmediği Yardımcı Eczacılık konusunda, nihayet üzerinde konuşulabilecek bir taslak ortaya çıkmış oldu.

TEB'in açıklaması şöyle:

İstihdam Ve Girişimcilik Komisyonu Toplantısı

İstihdam ve Girişimcilik Komisyonu 41. Dönemin ikinci toplantısı, 21 Kasım 2018 tarihinde Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Mehmet Emin Beyaz başkanlığında ve Bölge Eczacı Odası temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda; Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından hazırlanan Yardımcı Eczacı Yerleştirmesi ve Çalıştırılmasına Dair Usul Ve Esaslar Taslağı incelendi ve değerlendirildi. Önümüzdeki dönemde komisyonun yapabileceği çalışmalara ilişkin genel değerlendirme yapıldı.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz