"Kendi elleriyle kuyusunu kazıyorlar.."

kendi-elleriyle-kuyusunu-kaziyorlar

Manisa Milletvekili Eczacı Özgür Özel, Manisa Eczacı Odası Olağan Genel Kurulu'nda konuştu...


25 Eylül 2016 14:31

Manisa Eczacı Odası'nın Olağan Genel Kurulu'nda bir konuşma yapan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, bir eczacı olarak mesleğin çok ciddi güçlüklerinin olduğunu anlatırken, kooperatifleşmenin önemine de dikkati çekti.

CHP'nin eczacı milletvekili Özel; "Bazı bahanelerle kendi meslek örgütünden alışveriş yapmayanlar, kendi elleriyle kuyusunu kazıyor" dedi.

Özel şöyle konuştu:

"Kısa vadede ciddi sorunlarımız var. Bu sorunlar eczane sahiplerine yansıdığı gibi, ekonomik örgütlenmemiz olan eczane kooperatiflerine de yansıyor.

Bugün burada işleyen bir kooperatifin olması, hiç kooperatifi olmayan ülke coğrafyasındaki meslektaşlarımızın güvencesidir. Gün, bu yapıya sahip çıkma günüdür.

Kuyusunu kazıyorlar..

Fakat bazı bahanelerle kendi meslek örgütünden alışveriş yapmayanlar, kendi elleriyle kuyusunu kazıyor. Burada verilen mücadele çok önemlidir.

Bu mücadelede Manisa Eczacı Odası, kooperatiflerin gidişatı ile ilgili bir inisiyatif almıştır. Bundan sonra da bu kooperatiflerle fikri birliktelik ama yönetimsel ayrılık prensibi ile çalışmaya devam edeceğiz. Her üyemizin bu örgüte ayrı ayrı sahip çıkması gerekiyor."   

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz