30 Nisana kadar eczanelerde asılı duracak..

kayseri-eczaci-odasindan-30-nisana-kadar-eczanelerde-asili-duracak

Kayseri EO'na gelen akılcı antibiyotik afişlerine ilişkin İl Sağlık Müdürlüğü yazısı.


18 Şubat 2018 20:17

Kayseri Eczacı Odası, İl Sağlık Müdürlüğünden gelen Akılcı Antibiyotik Kullanımı Medya Kampanyasına ilişkin yazıyı yayınladı.

Kayseri Eczacı Odası'nın duyurusu

AKILCI ANTİBİYOTİK AFİŞERİ HK.

Akılcı Antibiyotik Kullanımı Medya Kampanyası kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından bastırılan; Müdürlük ve Odamız kanalı ile dağıtımı yapılmış olan afişlerin eczanelerinizde vatandaşların kolayca görebileceği yerlere 30.04.2018 tarihine kadar asılı durması gerektiği bildirilmiş olup ilgili kurum yazısı ektedir. Gereği bilgilerinize rica olunur. 

İl Sağlık Müdürlüğünün yazısı şöyle:

Bakanlığımız Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü'nün 12.01.2018 tarih ve 60652179 sayılı "Akılcı Antibiyotik Kullanımı Medya Kampanyası" konulu yazıları çerçevesince Müdürlüğümüzce basımı yaptırılan, Sağlık Tesislerine asılacak olan afişlerin ve el ilanlarının İlimiz ve ilçelerimizde faaliyet göstermekte olan eczanelerde vatandaşların kolaylıkla görebileceği yerlere asımı sağlanarak, afişlerin 30.04.2018 tarihine kadar yayınlanmasının sağlanması, basılı afişlerin ve el ilanlarının Müdürlüğümüzden teslim alınarak dağıtımının yapılması hususunda,

Bilgi ve gereğini rica ederim.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz