Kahramanmaraş Eczane Teknisyenleri Derneği açıldı.

kahramanmaras-eczane-teknisyenleri-dernegi-acildi

Eczane Teknisyenleri Kahramanmaraş'ta Dernek merkezinin açılışını yaptı.


06 Ağustos 2018 12:34

19 Mart 2018 tarihinde kurulan Kahramanmaraş Eczane Teknisyenleri Derneği'nin açılışı yapıldı. Açılış törenine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı da geldi.

Törende konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç eczanelerin sağlıklı çalışmaması halinde, şehirde ki yaşamı felç hale geleceğini belirterek:

“Şehrimizde yeni bir sivil toplum kuruluşu kuruldu. Demokrasi açısından şehrimiz açısından çok önemli. Eczacılarda çalışan kalfalarımız bizim sağlımızla yakından ilgilenen, en zor zamanımız da bize yardımcı olan, bizim huzurlu, mutlu sağlıkla yaşamamız için şehrimizdeki en önemli kurumlardan bir tanesi Eczane Teknisyenleri.

"Belediye olarak yanlarındayız.."

Tabi onların böyle gece- gündüz demeden yoğun performansında bu tür bir sivil toplum kuruluşu bir araya gelerekten şehrimizin hem sorunları, hem mesleki sorunları için oturup konuşmaları konusunda güzel bir kurum oluşmuş. Şehrimize çok faydalı olur. Kendilerine de faydalı olur. Hep beraberce örgütlü hale gelmek, dernek kurmak çok önemli. Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız. Çünkü eczaneler sağlıklı çalışmazsa, şehirde ki yaşamı felç hale getirir. Sağlıklı şehirler için en vazgeçilmez, ilaç tedariki yapılacak yerlerimiz eczanelerimiz” dedi.

Kahramanmaraş Eczane Teknisyenleri Başkanı Ahmet Toygun’da;

“Derneğimizi açmış bulunmaktayız. Hepimize hayırlı uğurlu olur. Amacımız daha iyi hizmet verebilmek. İnşallah hepimiz içinde iyi olur. Dernek olarak eğitimler düzenleyip,. Eczane kalfalarına daha çok bilgilendirme yapacağız. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek istiyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından dernek binasının açılışına geçildi.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz