İlaç stokçuluğu suçlamasına eczacının ilginç protestosu..

ilac-stokculugu-suclamasina-eczacinin-ilginc-protestosu

Bir eczacının hazırladığı "Eczanelerde ilaç stoku yapılıyormuş" başlıklı video..


17 Şubat 2018 19:48

Bakanlık ne zaman ilaç fiyatları ile ilgili programlı bir düzenleme yapsa veya ilaç alımında kullanılan Euro kuru biraz yükseltilse bir grup ilaç piyasadan çekiliyor. İlk suçlanan da eczacılar oluyor. "İlaçlara zam geleceği için eczaneler ilaç stoku yapıyor" diyecek kadar pervasız başlıklar gazete sayfalarında görünmeye başlıyor.

Bir yandan Türk Eczacıları Birliği (TEB), diğer yandan Odalar ve Sendika konuyu aydınlatıcı açıklamalar yapıyorlar, ama söylenti belleklerde yer ediyor.

Diğer yandan ilaç firmaları da ve Bakanlık yetkilileri de çeşitli tonlardan konu hakkında görüşlerini duyuracak açıklamalara devam ediyorlar. Sıkıntı var mı, yok mu, varsa ne kadar var, kim yaptı açıkçası belli değil ve deyim yerindeyse işin suyu çıktı. Bu konudan en fazla rahatsız olanlar kuşkusuz eczacılar.

Bugün youtube'a bir video düştü. "İlaç sıkıntısının sebebi stokçu eczacılar" lafından sıkılan bir eczacı, bu durumu protesto etmek için hazırlamış anlaşılan. "Eczanelerde ilaç stoku yapılıyormuş" başlığını taşıyan 3 dakikalık bir video.. İzlemenizi öneririz.. 

   Video için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz