İlaç parası çıkmayınca dayağı yedi..

ilac-parasi-cikmayinca-dayagi-yedi

İlaç almak için eşiyle birlikte eczaneye gelen kadın, üzerindeki para çıkışmayınca sinirlenip kocasının üzerine yürüyüp sokak ortasında dövdü.


14 Nisan 2017 14:27

Bir vatandaş tarafından görüntülenen olay, geçen çarşamba günü saat 21.30’da, Balıkesir'in Edremit ilçesinin Camivasat Mahallesi Gazi Caddesi’nde meydana geldi. Taksiyle eczaneye gelen aile, ilaç almak istedi. Polis karakolunun 50 metre yakınında meydana gelen olayda, eşinin üzerinden para çıkmadığı için sinirlendiği belirtilen ve ismi öğrenilemeyen kadın, kocasına kızarak önce üstüne yürüdü. İlk olarak kocasını çekiştirerek yere düşüren kadın, ayağa kalktıktan sonra elleriyle vurmaya devam etti.

Hızını alamadı süpürgeyle devam etti..

Birlikte geldiği takside bulunan bir yakının elindeki sebzeleri yere atan öfkeli kadın, daha sonra eczane önündeki süpürgeyi eline geçirip, kocasının üzerine yürümeye devam etti. Bir süre ailenin yakınında bekleyen taksici, ortam gerilince olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra öfkeli kadını, yanında bulunan yakını koluna girip olay yerinden götürdü. Eşinin öfkesine maruz kalan koca ise karısının peşine takılıp olay yerinden ayrıldı.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz