İlaç kutularının arkasına saklanan kedi sürpriz yaptı..

ilac-kutularinin-arkasina-saklanan-kedi-surpriz-yapti

Kimseye fark ettirmeden eczaneye giren kedi, sabah teknisyene sürpriz yaptı..


13 Nisan 2019 21:40

Eczane Teknisyenleri Grubunun sosyal medya sayfasında bugün ilginç bir fotoğraf paylaşıldı. Devirdiği Batikar kutularının arasından bakan ürkek, şirin bir kedi vardı fotoğrafta.

Fotoğrafı paylaşan teknisyen; "Sabahtan beri kıl temizlemekten yoruldum vallaha" diye dertlenince, çok geçmeden fotoğrafın altına yorumlar da sıralanmaya başladı.

"Kediler güzel varlıklar, lakin iş yerinde olmuyor çalışana ikinci bir külfet, sevmek isteyen evinde sevsin" diyen de vardı, "Eczanede kedi bulundurulması yasak" diyen de..

"Kardeş eczanenin ismini yaz da herkes bilsin nereye girip girilmeyeceğini öğrensin" diye atar yapıp, "insan sağlığı ile oynama" diye hüküm veren de..

Fotoğrafı paylaşan teknisyenin açıklamalarından anlaşılan şuydu: Gün içinde eczaneye sızan (!) minik kedi, günün hay huyu içinde kimsenin dikkatini çekmeden gözden uzak bir köşeye saklanmayı becermiş, akşam eczane kapanınca da Batikar kutuları arasında kendisine geceyi geçirebileceği rahat bir yuva hazırlamıştı. Minik kedi, gecenin gizemli misafiri olmuştu..!

Belki de olayı özetleyecek yorum şuydu; "O size sığınmış, gün boyu yüzlerce kişinin kahrı çekiliyor, bir kedi Allah misafiri.." 


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz