Halep için ilaç kampanyası başlatıldı..

halep-icin-ilac-kampanyasi-baslatildi

Sivas Eczacı Odası ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) tarafından Halepliler için ilaç kampanyası başlatıldı.


06 Ocak 2017 11:48

Sivas Eczacı Odası ile Sağlık-Sen'in, Suriye'nin Halep kentinde mağdur olan insanlar için başlattıkları ilaç kampanyası kapsamında, kullanılmayan ve tarihi geçmemiş ilaçlar vatandaşlardan, sağlıkçılardan ve eczanelerden toplanarak Suriye'ye gönderilecek.

Başlatılan kampanya için ortak basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Sağlık-Sen Şube Başkanı Efe Zileli, Eczacılar Odası Başkanı Süha Özyazıcı, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Sivas Şubesi Başkanı Sabri Şanlı ve üyeler katıldı.

Toplantıda konuşan Sağlık-Sen Sivas Şube Başkanı Efe Zileli, "Suriye'deki savaşta oluşan sıkıntıları gidermek adına Halep'teki kardeşlerimize ilaç kampanyası başlattık. İnşallah bu kampanya onlara bir nebzede olsa ilaç olacaktır" dedi.

Eczacılar Odası Başkanı Süha Özyacı ve İHH İl Başkanı Sabri Şanlı ise vatandaşların kampanyaya destek vermelerini istedi. Toplanan ilaçlar önümüzdeki hafta içinde İHH aracılığıyla Halepliler'e gönderilecek.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz