Fuarlarda kampanyalar..

fuarlarda-kampanyalar

Ecza depolarının düzenlediği satış etkinlikleri, kampanyalar için de uygun bir zemin.


21 Mart 2018 13:26

Ecza depolarının düzenlediği bu faaliyetlerin tam olarak adı "Satış etkinliği" ama ilaç endüstrisinin düzenlediği ilaç fuarlarından kalma ağız alışkanlığı ile kolayına geldiği için ilaç fuarları da deniyor.

Reçeteli ilaçları kapsamıyor tabii ki.. Ancak reçeteli ilaçların dışında eczanelerin raflarına giren hemen tüm ürünler sergileniyor, tanıtılıyor bu fuarlarda eczacılara. Anne-bebek ürünleri, kozmetik, ıtriyat, gıda takviyesi, doğal ürünler, destek ürünleri vb.

Eczacılar yoğun iş temposu içinde hem bir kaçamak yapıp hoşça vakit geçiriyorlar hem de ürünlerin topluca sergilendiği bu etkinliklerde, pazardaki son gelişmeleri yakından takip edebiliyorlar.

Bahar ayları, fuar ayları..

Ecza depolarının satış etkinlikleri bahar arifesinde başlıyor. Bu yıl ilkbahar sezonunda 4 ecza deposu etkinlik düzenledi. Bunlardan Hedef Ecza, Dilek Ecza ve BEK Eczanın etkinlikleri tamamlandı. Selçuk Ecza'nın etkinliği yarın başlıyor.

Selçuk Ecza Deposu'nun Antalya, Tekirova Phaselis Rose Hotel'de düzenlediği satış etkinliği, 22 Mart'ta başlıyor ve 15 Nisan'a kadar devam ediyor.

Kampanyalara devam

Satış etkinliklerinin öne çıkan bir özelliği de firmaların çeşitli kampanyalarını duyurmaları için uygun bir zemin oluşturması.

Geçtiğimiz günlerde eczane kanalına ayrı bir önem verdiğini açıklayan, bebek bakım ürünleri markası Bebedor, eczanelere özel, 180.000.- TL değerindeki Peugeot 3008 ödüllü kampanyasına bu etkinlikte de devam ediyor.

20 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanyada, tüm ürünlerde her 750.- TL'lik alışveriş, bir kura numarası sağlıyor.Bu arada kampanyaya katılmak için alışverişin mutlaka satış etkinliğinde yapılası zorunlu değil. Türkiye'nin herhangi bir yerindeki ecza deposundan yapılacak alışveriş ile de kampanyaya katılınabiliyor.


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz