Eczaneler önem kazanıyor.. Büyük ödül 180.000 TL değerinde otomobil..!

eczaneler-onem-kazaniyor-buyuk-odul-180-000-tl-degerinde-otomobil

Bebedor'un eczacılara özel projesi..


20 Şubat 2018 07:46

Eczanelerin itibarı, son dönemde özellikle meslek örgütlerinde konuşulan başlıca konulardan birisi.Eczacılar,eczane de dahil olmak üzere farklı kanallara ürün veren firmalarınartık eczanelere sahip çıkmasını istiyor.

Eczanenin itibarını ve güvenilirliğini kullanarak satışlarını artıran kimi firmaların, daha sonra başka kanallara kayması, eczacıları rahatsız ediyor. Öyle ki İstanbul Eczacı Odasının yönetiminde olan grup, son seçimlerde bu konuyu programına koyduğunu açıklamıştı.

Eczanelere yönelik projeler artıyor

Ancak bu durumun giderek değişmeye başladığı ve firmaların satış kanalları içinde giderek eczaneleri ön plana çıkarmaya başladıkları izleniyor. Bu konuda örnekler sıklaşmaya başladı. Önceki hafta sonunda bir firma, en büyük gazetelerden birinin arka sayfasına "Biz eczanede olmak istiyoruz" cümlesiyle özetleyebileceğimiz bir ilan verdi. 

Ünlü bebek bakım ürünleri markası Bebedor da, son projesi ile ben ağırlıklı olarak eczanede olmak istiyorum diyen firmalar arasında başta gelenlerden. Tercihini eczane kanalından yana kullanan marka, şimdilerde bu amacını somutlaştıran bir çalışma içinde.

Sadece eczacılara özel bir kampanya projesi planlayan Bebedor, büyük ikramiye olarak ortaya 180.000 TL değerinde 2018 model bir Peugeot 3008 otomobil koydu.

Eczaneler sağlık sisteminin temel dokusu

Bebedor, DrBrown's ve Neavita markalarının satıcısı olan Birlik Dış Ticaret'in Türkiye Satış Müdürü Mehmet Dülger‘e eczanelere ağırlık verme nedenini sorduk. Mehmet Dülger, firma olarak bu konudaki görüşlerini şöyle dile getirdi:

"Eczacılarımız memleketimizin sağlık sisteminin temel dokusunu oluşturmaktadırlar. Biz de onların aracılığı ile bebeklerimize daha sağlıklı hizmette bulunacağımızı düşünüyoruz. Kendilerini saygıyla sevgiyle selamlıyoruz. "

Bebedor'un eczacılara özel kampanya koşulları için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz