Eczaneler hedef oldu..

eczaneler-hedef-oldu

Eczaneler uyuşturucu ilaçları çalmak isteyen madde bağımlılarının hedefi oldu..


16 Şubat 2018 15:01

Eczaneler madde bağımlılarının hedefi haline gelmeye başladı. Bir yandan, özellikle gece nöbetlerinde uyuşturucu etkisi gösteren ilaçlara ulaşmak isteyen madde bağımlılarının darp tehlikesi derken, diğer yandan hırsızlık vakaları da artma eğiliminde.

Öyle ki geçtiğimiz Aralık ayında, Ankara Eczacı Odası, bazı ilaçların görünmeyecek şekilde muhafaza edilmeleri ve güvenlik önlemlerini tekrar gözden geçirmeleri konusunda eczacıları uyarmak ihtiyacını duymuştu..  

Bu konuda taze haber Karaman'dan geldi. Karaman’da bir eczaneden uyuşturucu madde etkisi gösteren haplar çalındı.

Cam kırılarak girildi

Olay, gece saatlerinde Tahsin Ünal Mahallesi Şamkapı Caddesinde bulunan bir eczanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eczanenin camı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı. Camın kırıldığını duyan vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, yaptığı incelemede vitrindeki sayısı henüz belli olmayan hapların çalındığını tespit etti.

Çalınan hapların reçete ile satıldığı ve doz aşımı durumunda uyuşturucu madde etkisi oluşturduğu bildirildi. Olay yeri inceleme ekibi iş yerinde inceleme yaparken, polis, hırsızlığı gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz