Bitirme tezleri sergilendi..

eczacilik-fakultesi-ogrencilerinin-bitirme-tezleri-sergilendi

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 7 yıldır öğrencilerin bitirme tezlerini sergiliyor.


19 Haziran 2017 15:47

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi son sınıf öğrencilerinin bitirme tezleri sergilendi. Poster olarak hazırlanan bitirme tezleri, görsellerle süslenerek özetlendi.

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülbin Özçelikay, bu çalışmaların öğrencileri akademiye yönlendirdiğini söyledi. Özçelikay;

"Bu yıl yine 7 yıldır yaptığımız araştırma projeleri sunumunu sergiliyoruz. Bu yıl 164 mezunumuz var. Her yıl, beşinci sınıf öğrencilerimiz araştırma projeleri hazırlarlar. Projeler, bir hafta süre ile bir poster halinde sergileniyor. Öğretim üyeleri, diğer fakültelerden öğrenciler, öğrenci velileri izliyorlar.

Bu araştırma projelerinin en önemli sonucu, mezunlarımızın bir araştırmayı nasıl yapacaklarını v   bir poster halinde nasıl sunacaklarını öğrenmeleri oldu. Sunumların son derece başarılı olduğunu görüyorum." dedi.

Hazırlanan afişler bir jüri tarafından değerlendirilerek puan verildi. En yüksek puan alan ilk üç proje belirlenerek ödüllendiriliyor.

Jüri Başkanı Prof. Dr. Ayşegül Köroğlu, öğrencilerin araştırma yapmaya hevesli olduğunu belirterek, pek çok öğrencinin kaynak tarama yerine bizzat çalışmayı tercih ettiğine dikkati çekerek, bu çalışmaların öğrencinin akademik geleceğine büyük katkısı olduğunu söyledi.

Öğrenciler posterlerinin başında durarak ziyaretçilere projeleri hakkında ayrıntılı bilgi verdiler..

Serginin videosu için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz