Eczacılar için, ilk yardım kursu, yazarlık eğitimi ve yamaç paraşütü kursu..

eczacilar-icin-ilk-yardim-kursu-yazarlik-egitimi-ve-yamac-parasutu-kursu

Eczacılar için, ilk yardım kursu, yazarlık eğitimi ve yamaç paraşütü kursu.


25 Mart 2017 00:50

Eczacılar sosyal aktivite duyuruları açısından haraketli bir hafta geçiriyorlar. Üç Eczacı Odasından yapılan üç sosyal aktivite duyurusu şöyle:

Gaziantep Eczacı Odası, ilk yardım eğitimi; İstanbul Eczacı Odası, yazarlık eğitimi ve Kayseri Eczacı Odası da yamaç paraşütü konusunda duyuru yaptı. Duyurular şöyle:

Gaziantep Eczacı Odasından;

Gaziantep Eczacı Odası Eğitim Komisyonu ve GİSEM Akademi işbirliği ile 01.04.2017 ( Cumartesi) günü İlk Yardım Eğitimi  düzenlenecektir.

Eğitim sonunda İl Sağlık Müdürlüğü denetmenleri tarafından sınav yapılacak olup,gerekli başarıyı gösteren kişilere 3 yıl geçerliliği olan İl Sağlık Müdürlüğü onaylı İlk Yardımcı Belgesi ve Kimlik Kartı verilecektir.

Eğitim ücreti 130 TL olup,eğitime katılacak olan meslektaşlarımızın yanlarında,1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf bulundurmaları gerekmektedir.

Eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımızın 29.03.2017 tarihine kadar odamıza kayıt yaptırmaları rica olunur.

Ayrıntılar için tıklayınız

İstanbul Eczacı Odası'ndan;

2016 yılında kaybettiğimiz Ülkü Ayvaz'ın sunumuyla başlayan "Yazarlık Eğitimi" kursu, yazar Jale Sancak yönetiminde devam ediyor.

Eğitim cumartesi günleri 11.00-14.00 saatleri arasında yapılmaktadır.

Ayrıntılar için tıklayınız

Kayseri Eczacı Odası'ndan

Kayseri Havacılık Kulübü tarafından yamaç paraşütü kursu düzenlenmiş olup, katılmak isteyen üyelerimizin 20 Nisan 2017 Perşembe Tarihine kadar Dr. Bircan GÜNGÖR  (0505 831 30 31 ) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Dersler, teorik yer çalışması ve 50-80 metrelik tepelerden uçuş şeklinde olacaktır. Teorik dersler mesaiden sonra muhtemelen 18.30 dan sonra yapılacaktır.

Ayrıntılar için  tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz