Eczacılar ecza depolarına karşı birlik olup direniyor..!

eczacilar-ecza-depolarina-karsi-birlik-olup-direniyor

Uşak EO sözleşmelere uymayan ecza depolarına karşı eyleme geçiyor.


14 Eylül 2018 20:58

Uşak Eczacı Odası, ecza depolarının yılbaşında yaptıkları sözleşmelere aykırı olarak aldıkları dayatma niteliğindeki karara karşı ortak hareket etme kararı aldılar..

Uşak Eczacı Odası'nın duyurusu şöyle;

46.BÖLGE UŞAK ECZACI ODASI’NDAN DUYURU

Bölgemizde faaliyet gösteren Ecza depolarının, meslektaşlarımızla yılbaşında yaptıkları sözleşmelere aykırı olarak aldıkları dayatma niteliğindeki karara karşı ortak hareket etme iradesi ortaya konmuştur.

Mevcut ekonomik gidişat sektörümüzün paydaşlarının finansal pozisyonlarını değiştirmelerini gerektirmiş olabilir. Bu durumda paydaşlarımız olan Ecza depolarından beklenen, piyasanın şartlarını eczanelere verdikleri sözlere aykırı olarak dayatmak olmamalıdır.

Aksi halde bu dayatmaların neticesi zarar gören eczane ve zarar gören ecza depoları ekonomileri olacaktır.11.09.2018 tarihli toplantımızda konu ile alakalı tutumumuzu belirlemiş bulunmaktayız.

Uşak ilinde 150 gün vadeli çalışan 32 adet eczane bulunmaktadır. Bu eczanelerin finanslarını 120 güne ayarlayabilmeleri için yıl sonuna kadar geçerli olan sözleşmelerine göre evrak vermeye devam etmeleri kararı alınmıştır.

Uşak eczacılarının birlik olarak bu konuda ki tutumları nettir. Yeni sene sözleşmelerinde peşin ve vadeli çalışan tüm eczacılar sözleşme yetkisini tek elden oda yönetimine devretmiş bulunmaktadırlar.

Mevcut durumda isteklerimizi yerine getirmekten imtina eden depolar yılbaşında tüm Uşak eczacıları tarafından göz ardı edilecektirler.

Tüm paydaşlarımıza saygıyla duyurulur.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz