Down Sendromlu Fatih, eczanenin demirbaşı oldu..

down-sendromlu-fatih-eczanenin-demirbasi-oldu

Down sendromlu Fatih, Gaziantep'te çalıştığı eczanenin en kıdemlisi oldu.


19 Aralık 2018 17:10

Gaziantep’te Eczacı Gülşen Çayırlı’nın eczanesinde 5 yıl önce çalışmaya başlayan down sendromlu Fatih Albayrak şimdi eczanenin en eski ve en kıdemli çalışanı oldu

5 yıl önce sürekli eczaneye gelip vakit geçiren genci çalıştırmak için 1 yıl emek verdiklerini ifade eden Eczacı Gülşen Çayırlı, uzun bir sürenin ardından beyaz önlük giydirdiği Fatih’i hayatlarının bir parçası haline geldiğini söyledi. Fatih’in 5 yıldır çalıştığını ifade eden Gülşen Çayırlı, ”Mahallemizin çocuğuydu, önceleri pek burada çalışma taraftarı değildi ama ısrar ettik, 1 yıl uğraştık. Sonunda Fatih önlüğünü giyip yanımızda çalışmaya başladı.” dedi.

Her işe koşan Fatih şimdi eczanenin en kıdemlisi. Çayırlı; ”Fatih şimdi burasının en kıdemlisi. Artık eczanede yaptığı işe hakim oldu. Özellikle çocuk hastaları çok seviyor. Nöbetlerde bile bizimle birlikte kalır. Neredeyse sabaha kadar bizimle." diyor Fatih için..

“Müşterilerin gözü onu arıyor"

Çayırlı, eczaneye gelen tüm müşterilerin Fatih’e alıştığını ve sürekli onu sorduklarını söylüyor ve ”Müşteriler de çok alıştı. Giren herkes Fatih’i soruyor. İşinde çok düzenli her gün işine geliyor. Tüm down sendromlular gibi ilgi ve sevgi bekliyor. İlgi ve sevgi gösterildiği sürece çok iyidir. Artık benim kardeşim gibi. Sadece eczanede değil özel hayatta da her yere beraber gidiyoruz." diyor.

Para kazanıyor

Kazandığı parayı annesine verdiğini söyleyen Fatih Albayrak ise eczaneye gelen müşterilere tek tek kolonya ikram edip, isteklerini soruyor. Down sendromlu genç, ağrı kesici ilaçları tek tek sayabiliyor ve artık ilaçların çıkışını yapıyor. Fatih'in hayali askere gitmek ve sonrasında evlenmek.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz