Dekanlar eczacılık eğitimini tartışacak..

dekanlar-eczacilik-egitimini-tartisacak

Kongreye TEB, YÖK, TÜBİTAK gibi kuruluşlar ile eczacılık fakültesi dekanları katılıyor.


04 Mayıs 2018 22:31

II. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi 10-11 Mayıs 2018 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak.

Kongrenin amaçları "Eczacılık eğitimindeki yeni gelişmeleri ve ülkemizdeki yükseköğretimde akreditasyonla ilgili gelişmeleri paylaşmak, kalite güvencesi konusunda farkındalık yaratmak, kalite kültürünü yaymak" şeklinde ifade edildi.

Kongrede çeşitli paneller yapılarak eczacılık eğitimi her yönü ile masaya yatırılacak. Panellerden iki tanesinde de öğrenci ve mezun bakışı ile eczacılık eğitimi incelenecek.

TEB'in açıklaması şöyle;

II. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi

Eczacılık eğitimindeki yeni gelişmeleri ve ülkemizdeki yükseköğretimde akreditasyonla ilgili gelişmeleri paylaşmak, kalite güvencesi konusunda farkındalık yaratmak, kalite kültürünü yaymak amacıyla Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde, 10-11 Mayıs 2018 tarihinde Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi, Salon Anadolu'da 2. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi gerçekleştirilecektir.

Kongrenin ilk gününde, 10 Mayıs 2018 tarihinde “Eczacılık Eğitiminde Staj: Yeni Gelişmeler” konulu panelde Birliğimiz 2. Başkanı Ecz.Sinan Usta konuşmacı olarak katılım sağlayacaktır. / TEB

Kongre programı için tıklayınız.

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz