Çin ilaç firmaları Türkiye'den müşteri arıyor..

cin-ilac-firmalari-turkiye-den-musteri-ariyor

Çin ilaç firmaları, ayrıntılı internet sitelerine Türkçe versiyonu da ekledi.


11 Haziran 2017 21:01

Çin firmaları her konuda olduğu gibi ilaç alanında da tüm dünya ile hızlı bir rekabet içindeler. Hatta bu alanda işi ilerletip ayrıntılı internet siteleri ile tüm dünyadan ilaç siparişi toplamaya çalışıyorlar.

Beijing merkezli bir Çin firması olan "Zhejiang İlaç ve Sağlık Ürünleri", hazırladığı internet sitesi ile İbuprofen'den  Azitromisin'e, Ampisilin'den Simetidin'e kadar pek çok etken maddeyi içeren ilaçların üretimini yaptığını duyuruyor, hem de Türkçe.

Hem ilaç, hem tıbbi malzeme..

Üretici ihracatı olduğunu belirten firma, tablet, kapsül, enjeksiyon gibi farklı formlarda yaptığı üretim için sitesinde fabrika resimlerine de yer vermiş. Türkçe ile birlikte 12 farklı lisanda düzenlenen Çin kaynaklı ilaç sitesinde ilacın yanı sıra tıbbi sarf malzemeleri, hızlı test kitleri, laboratuvar sarf malzemeleri gibi farklı ürünler de satılıyor.

Sitede her ilaç için asgari sipariş adedi, ambalaj özellikleri, aylık kapasite gibi bilgilere de yer veriliyor.

Çin ilaç firmalarının başlıca hedef pazarlarının içine Türkiye de girdi; çünkü sitenin 12 farklı lisanda yaptığı yayının içinde, artık Türkçe versiyonu da yer alıyor.

İlaçların satış fiyatları yazılmamış, herhalde ticari sır kapsamına giriyor. Sitedeki her ilacın fiyat satırının yanında "Negotiation" yazıyor; Türkçesi "anlaşmaya bağlı" demek; daha Türkçesi "pazarlığa" bağlı..!  

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz