Bu sorun her bölgede var..

bu-sorun-her-bolgede-var

Sosyal Güvenlik Kurumu fatura teslimi konusunda bir uyarı yaptı.


04 Eylül 2017 16:47

Hem uzun tatilin hem bayramın son günü. Bayram süresince biriken haberleri toparlayalım. İlk haber Yozgat'tan.

Yozgat Eczacı Odası, bayram öncesinde bir duyuru yayınladı. SGK Kayseri Bölgesi tarafından gönderilen yazıda,

Eczanelerimizin büyük bir kısmının fatura teslimi için son iki günü tercih etmekte olduğu ve bu durumun iş akışını olumsuz etkilediğinin anlaşıldığı bildiriliyor ve eczanelerin fatura tesliminde son günleri beklememeleri talep ediliyordu.

Bu durumun aslında hemen bütün bölgelerde yaşandığı biliniyor. SGK Bölge yetkilileri kimi zaman yazılı kimi zaman sözlü olarak Eczacı Odalarına hatırlatmalarda bulunuyor ve evrakların son günlere bırakılmamasını talep ediyorlar.

Yozgat Eczacı Odası'nın açıklaması şöyle;

SGK AĞUSTOS AYI FATURA TESLİMİ HAKKINDA ...

SGK Kayseri Bölge tarafından Odamıza gönderilmiş olan yazıda; bölgemizde faaliyet gösteren Eczanelerimiz için 1-15 tarihleri arasında teslim sırası yapılmaktadır fakat eczanelerimizin büyük bir kısmı fatura teslimi için son iki günü tercih etmektedir ve bu iş akışını olumsuz etkilediği tarafımıza bildirilmiştir. Eczanelerimizin fatura tesliminde son günleri beklememeleri talep edilmektedir.

Meslektaşlarımızın bu uyarılara dikkat etmelerini önemle rica ederiz.

Sosyal Güvenlik Kurumu adına karşıladığınız 2017  Ağustos ayına ait reçetelerin SGK’ya teslimat tarihi 11.09.2017 Pazartesi ve 13.09.2017 Çarşamba tarihleri arasında yapılacaktır.

İlaçlara ait kupürlerin ve karebarkodlarının iptal işlemi “Mavi” renk kalemle yapılacaktır, evrak teslimine ilişkin takvim ektedir.

Ek- 1

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Not: Evrakını Elden yada Posta (Kargo) yoluyla teslim etmek isteyen Eczaneler Ek-1 listesine dahil edilmemiştir.Bu Eczanelerin evraklarını en geç Ayın 15'de Kurumda olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir.

* Fatura asılları ile birlikte döküm listesinin bir nüshası beraber zımbalanacak

NOT 1: Sosyal Güvenlik Kurumu'na reçete teslimatında birden fazla koli ile teslim edecek üyelerimizin her bir koliye numara vermesi gerekmektedir. (Örneğin 1 koli ile teslim edilecekse 1/1 numara verilmesi, 2 koli ile teslim edilecekse 2/1,2/2 numara verilmesi ve 3 koli ile teslimat yapacaksa 3/1,3/2,3/3 şeklinde numara verilmesi gerekmektedir).

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz