Bebek Bakım Ürünleri kategorisinde “Yılın İtibarlısı" ödülünü Bebedor aldı..

bebek-bakim-urunleri-kategorisinde-ldquo-yilin-itibarlisi-odulunu-aldi

"The ONE Awards" ödülü, yıl içinde itibarını en çok artıran markalara veriliyor.


27 Şubat 2018 16:25

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen "The ONE Awards" Bütünleşik Pazarlama Ödülleri sahiplerini buldu. 2017 yılı içinde itibarını en çok artıran markaya verilen bu ödülü, Bebek Bakım kategorisinde, ilaç dışı ürünlerde eczane kanalının öncü markalarından "Bebedor" aldı.

Bebedor geçen yıl da "Social Media Awards" ödülüne layık görülmüştü.

Raffles İstanbul Zorlu Center’da gerçekleşen törende, ödülü Birlik Dış Tic. A.Ş. Uluslararası Pazarlama Direktörü Gina Telvi teslim aldı.

Pazarlama sektörünün en önemli standartlarından birine dönüşen"The ONE Awards"; Marketing Türkiye'nin, Akademetre Araştırma ile işbirliğiyle gerçekleştirdiği "İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü" araştırmasının verilerini temel alıyor.

Bu yıl 47 kategori üzerinden değerlendirilen “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü”nde, önce saha araştırması tamamlanarak ilk beşe kalan markalar belirlendi. Toplam 12 ilde bin 200 kişiyle gerçekleştirilen yüz yüze görüşmeler sonucunda 38 sektörün yıl içinde itibarını en çok artıran markaları ve bu başarıya ortak olan paydaşları tüketiciler tarafından tespit edildi.

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen ödülü," 'The ONE Awards'’ı markaların yıl sonu karnesi gibi değerlendirmek yanlış olmaz.” ifadeleri ile anlatıyor.

Bebek Bakım ve Beslenme Araç-gereçleri kategorisinde 130 farklı ürüne sahip olan Bebedor, şu sıralarda eczane kanalında tüm ürünlerinde kapsamlı bir kampanyaya da başladı..


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz