BAYER bir daha düşünecek..

bayer-bir-daha-dusunecek

TEİS'in eczanelerle yapılmak istenen sözleşmelere itirazı Bayer'de yankı buldu.


15 Temmuz 2017 14:02

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası'nın (TEİS) eczacılarla yapılmak istenen sözleşmeler konusundaki sert çıkışı, Beyer'de yankı buldu. Bayer'in görüşme talebi üzerine her iki tarafın yetkilileri TEİS'de bir toplantı yaptılar.  Bayer yetkilileri toplantıda, söz konusu ticari satış sözleşmesinde yanlış anlaşıldığını düşündükleri  maddelerde düzenleme yapacaklarını belirttiler.

TEİS'in açıklaması şöyle:

BAYER SÖZLEŞMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Değerli Üyelerimiz ve Meslektaşlarımız,

Bayer Türk Kimya San Ltd. Şti. ‘nin eczacılarla ticari şartları düzenlemek üzere hazırlamış olduğu ve sizlere imzalatmaya başladığı sözleşmenin bazı maddeleri ile ilgili çekincelerimizi 03.07.2017 tarihindeki yazımız ile firmaya iletmiş ve bu yazıyı da 05.07.2017 tarihinde sitemizde yayınlamıştık.

Bahse konu durum hakkında Bayer firmasından gelen görüşme talebi üzerine, Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Satış Müdürü Hasan Kartal, Bayer Ticari Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Gürkan Ulusoy ve Bayer Firması Hukuk Müşavirliği Avukatı 11.07.2017 tarihinde bizleri ziyaret ederek TEİS 2. Başkanı Nezih Bayındır, TEİS Yönetim Kurulu üyesi Ceyhun Kabahasanoğlu ve TEİS Danışma Kurulu üyesi Kadir Sedat Sofugil’den oluşan komitemiz ile bir toplantı gerçekleştirmiştir.

Bu toplantıda ; sözleşmede yer alan ve çekincelerimizin olduğu tüm maddeler ayrı ayrı masaya yatırılmış ve gerekçeleri karşılıklı olarak tartışılmıştır.

Firma yetkilileri iyi niyet kurallarının ön planda olduğunu belirterek , eczacıları mağdur edebileceğini düşündüğümüz tüm maddeleri not almış ve söz konusu ticari satış sözleşmesinde yanlış anlaşıldığını düşündükleri bu maddelerde düzenleme yapacaklarını belirtmişlerdir.

Yeni ticari satış sözleşmesinin çalışması bitince , revize sözleşme sendikamıza iletilecektir.

Sözlü olarak yapılan görüşmede mutabık kalınan konuların bir an önce revize edilerek Sendikamıza ve meslektaşlarımıza ulaşması için konunun takibimizde olduğunu bilgilerinize sunarız.

TEİS Yönetim Kurulu

Kaynak için tıklayınız


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz