Artık bu kadar aleni; "İlacı tavsiye et, komisyon al..!"

artik-bu-kadar-aleni-yapiliyor-ilaci-tavsiye-et-komisyon-al

Bir internet sitesinden doktorlara duyuru; "İlacı tavsiye et, komisyonunu al.."


05 Mart 2018 12:36

Bu iş hiç bu kadar aleni olmamıştı. Doktorlara ek gelir vaadinde bulunan bir internet sitesinin duyurusu moda deyimiyle "şok" edici. 

Bir yanlış anlama ihtimali yok. Duyuru gayet net yazılmış, amacını da gayet açık söylüyor. Sitenin adını vermiyoruz etik nedenlerle ama duyuru metnini altta sunuyoruz. Bizim söyleyecek başka bir lafımız yok ama belki başkalarının vardır..!  

Doktorlara ilaç tavsiye ederek gelir vaat eden duyuru şöyle;

"Pratisyen hekim, iş ilanlarına bakmadan önce, kendinize ek iş araştırmadan önce, sağlık sektöründe ek iş yaparak ayda 30 bin TL, 80 bin TL, 100 bin TL kazananlar ile görüşüp sonra kararınızı kendiniz veriniz"

cümlesi ile başlıyor internet sitesinin duyurusu.

Durumu net olarak anlatabilmek için ne yazık ki olduğu gibi aktarmak zorundayız. Yazı şöyle devam ediyor,

"Belli kanser türleri, beyin tümörleri, migren, astım, alerjik astım, iltihaplı  romatizma, böbrek taşları, safra kesesi taşları, tip2 diyabet, boyuk fıtığı, tansiyon, kolestrol gibi birçok hastalığın tedavi sürecinde iyileştirici rol oynayan sağlık  ürünlerini sadece hastalarınıza veya doktor arkadaşlarınıza  tavsiye edip onlarında hastalarına tavsiye etmesini sağlıyarak ayda  80 bin TL, 100 bin TL kazanabilirsiniz."

Dahası da var ama bizce bu kadarı meramını anlatmaya yetiyor..


Facebookta paylaş Twitterda paylaş


Bu haberleri de okumak isteyebilirsiniz :

Okuyucu yorumları
Bu habere henüz yorum girilmemiştir.
Yorum yaz